Vluchteling aan Zet geeft statushouders het juiste zetje

Vluchteling aan Zet begeleidt statushouders naar werk, woning en sociale contacten. Gemeenten ondersteunen we bij re-integratie- en participatietrajecten van statushouders. Werkgevers krijgen van ons advies over het duurzaam in dienst nemen van statushouders en gemotiveerd personeel. Ontdek onze diensten voor statushouders, gemeenten en werkgevers in Nederland en België.

Vluchteling aan Zet geeft statushouders het juiste zetje

Gemeenten

Als gemeente krijgt u steeds meer taken en verantwoordelijkheden. Al die taken zelf succesvol oppakken, is uitdagend. Vluchteling aan Zet helpt u bij het duurzaam integreren van statushouders.

Statushouders

Als statushouder bent u zelf verantwoordelijk voor uw inburgering en integratie. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij begeleiden u richting een zelfredzaam bestaan, waaronder betaald werk.

Werkgevers

Bent u op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers? Statushouders willen heel graag aan de slag. We begeleiden het traject zodat u er topcollega's bij krijgt.

Het integratietraject

Benieuwd hoe uw integratietraject eruit ziet bij Vluchteling aan Zet? We hebben alle negen onderdelen voor u op een rij gezet.

Route Map
Route Map

Onze resultaten

0 +

jaar persoonlijke ervaring

0 +

succesvolle integratietrajecten gerealiseerd

0

onze gemiddelde beoordeling

Deze organisaties gingen u voor

Gemeente Maastricht
Gemeente Echt Susteren
Gemeente Gilze en Rijen
Gemeente Tilburg
gemeente Maasgouw
Gemeente Weert
Maatschappelijk_COA
Maatschappelijk_VluchtelingwerkNL
Logo hart van Brabant
Maatschappelijk_Refugeeteam
Werkgevers servicepunt
Maatschappelijk_AMW
Werkgever Tacon
Werkgever mcdonalds
Werkgever Du Roi
Werkgever Lidl
Werkgever Coredux
werkgever tempoteam

SAMEN: Zicht op integratietrajecten via webportaal en mobiele app

Duidelijkheid is cruciaal voor een succesvol integratietraject. Dat statushouders weten wat er van hen verwacht wordt en eenvoudig contact kunnen maken met hun begeleider. Zo voelen ze zich welkom in hun nieuwe thuisland.

Vanuit die visie heeft Vluchteling aan Zet SAMEN ontwikkeld. Samen is een webportaal voor gemeenten en een mobiele app voor statushouders, werkgevers en andere betrokken instanties. SAMEN geeft inzicht in de voortgang van integratietrajecten en stimuleert heldere communicatie. Zo helpt SAMEN statushouders de regie te laten voeren over hun eigen integratie.

Image
Translate »