Over Vluchteling aan Zet

Wij, Boghos Tekeyan en Paul van Riesen, zijn Vluchteling aan Zet in 2016 begonnen vanuit onze passie om statushouders te gidsen door de bureaucratische integratiejungle richting zelfredzaamheid. Sinds de oprichting hebben we meer dan 800 statushouders gecoacht en voor een gemeente de oprichting van een taalschool begeleid. Daarnaast zijn we sparringpartner richting gemeenten bij integratievraagstukken. En werkgevers begeleiden we in het traject om statushouders uit te laten groeien tot gewaardeerde collega’s.

Maak hieronder kennis met het team van Vluchteling aan Zet. Ieder teamlid heeft een eigen expertise, maar samen delen we de passie om statushouders op weg te helpen naar zelfredzaamheid in hun nieuwe thuisland.

Over Vluchteling aan Zet

Maak kennis met het team van Vluchteling aan Zet

Member

Paul van Riesen

Ik ben Paul van Riesen, bestuurder en mede-oprichter van Vluchteling aan Zet. Daarnaast ben ik jobcoach. Als zoon van een Christelijk-Libanese moeder en een Nederlandse vader heb ik altijd een diepe band gevoeld met vluchtelingen. Al jong hielp ik in asielzoekerscentra en zag ik de kracht van doorzetten en integratie.

Hoewel ik een succesvolle commerciële carrière had, koos ik op mijn 42ste volledig voor sociaal ondernemen. Ik geloof in de potentie van vluchtelingen en met Vluchteling aan Zet streven we ernaar om deze potentie volledig te benutten.

Member

Boghos Tekeyan

Ik ben Boghos Tekeyan, adviseur en mede-oprichter van Vluchteling aan Zet. Als voormalig vluchteling uit Syrië ken ik de uitdagingen van het asiel- en inburgeringstraject uit eerste hand. Na het behalen van mijn master in politieke wetenschappen in Syrië, vervolgde ik mijn studie in bestuurskunde in Nederland.

Met ervaring als beleidsmedewerker en projectcoördinator bij een gemeente, heb ik diepgaande kennis van het sociaal domein. Gedreven door mijn persoonlijke ervaring en passie voor integratie, richtte ik samen met Paul Vluchteling aan Zet op om nieuwkomers te helpen hun potentieel in de samenleving te realiseren.

Member

Roua Aljanabi

Ik ben Roua Aljanabi, jobcoach bij Vluchteling aan Zet. Gevlucht vanuit Irak in 2015, heb ik snel de Nederlandse taal eigen gemaakt en anderen geholpen als vertaler. Hoewel ik een achtergrond heb in chemical engineering en ervaring als apotheekassistent, ontdekte ik dat mijn ware passie ligt in het helpen van mensen.

Nu adviseer ik werkgevers over cultuurverschillen en begeleid ik statushouders naar een veilige werkomgeving in Nederland. Mijn reis van vluchteling naar jobcoach heeft me unieke inzichten en vaardigheden gegeven die ik elke dag inzet.

Member

Voskan Martirosian

Ik ben Voskan Martirosian, softwaremanager bij Vluchteling aan Zet. Mijn passie ligt in het (door)ontwikkelen van onze applicatie ‘Samen’ en het waarborgen van de technische integriteit van onze website. Ik heb ruime ervaring in het ontwikkelen van software.

Met een achtergrond in projectmanagement voor e-commerce, web development en marketing zet ik me in om ervoor te zorgen dat technologie een brug slaat tussen statushouders en de kansen die voor hen liggen.

Member

Sanne Janssen

Ik ben Sanne Janssen, de drijvende kracht achter de herkenbare huisstijl van Vluchteling aan Zet. Mijn designvisie is terug te zien in alle visuele uitingen, van onze website en banners tot drukwerk en de applicatie ‘Samen’.

Naast mijn rol bij Vluchteling aan Zet, deel ik mijn expertise als docent mediavormgeving. Sommigen van mijn studenten zijn statushouder, waardoor ik me goed kan inleven in hun situatie. Buiten deze rollen run ik met trots mijn eigen designbureau, waar ik mijn passie voor vormgeving verder tot leven breng.

Member

Lieke van den Broek

Ik ben Lieke van den Broek, de financiële ruggengraat van Vluchteling aan Zet. Met jarenlange ervaring als financieel adviseur en verandermanager, zorg ik voor een solide financiële administratie binnen de organisatie. Ik heb grote affiniteit met (oud) statushouders, omdat ze lange tijd mijn collega zijn.

Sinds 2004 heb ik mijn expertise ingezet bij diverse bedrijven, variërend van het aansturen van de servicedesk tot het werken als adviseur en teammanager bij een bank. Mijn veelzijdige achtergrond stelt me in staat om een holistische kijk te hebben op financiën en verandering binnen organisaties.

Member

Tom Modderkolk

Ik ben Tom Modderkolk, het creatieve brein achter de marketing en communicatie van Vluchteling aan Zet. Met een rijke achtergrond als content- en communicatiespecialist bij diverse softwarebedrijven en dienstverleners, breng ik een schat aan ervaring en expertise mee.

Of het nu gaat om het bedenken van innovatieve contentmarketingcampagnes of het geven van strategisch communicatieadvies, ik zet me in om onze boodschap effectief over te brengen. Het werk bij Vluchteling aan Zet geeft me enorm veel energie, omdat ik grote bewondering heb voor de doorzettingsmentaliteit van statushouders die ik spreek.

Member

Kifle Tewelde

Ik ben Kifle Tewelde uit Eritrea. Mijn achtergrond varieert van Power BI Consultant tot wiskundedocent. Ik focus op het testen van software ‘Samen’ en tolk voor mijn Eritrese landgenoten, om hun integratie te ondersteunen. Ook werk ik aan de vertaling van ‘Samen’ naar het Tigrinya, om onze diensten toegankelijker te maken. Ik ben enthousiast om mijn ervaringen in te zetten en positief bij te dragen aan de gemeenschap en het leven van nieuwkomers in Nederland.

Member

Jehad Khairi Agha

Ik ben Jehad Khairi Agha, trainer en coach bij Vluchteling aan Zet. Sinds mijn komst uit Syrië in 2015 voelt Nederland als thuis. Voorheen was ik directeur van de Anti-werkloosheidsautoriteit en economisch adviseur in Syrië, met een doctoraat in economische wetenschappen. Ik geloof in de kracht van culturele diversiteit en deel graag mijn kennis en passie om anderen te helpen. Bij Vluchteling aan Zet draag ik bij aan een rechtvaardige toekomst en de zelfredzaamheid van onze statushouders.

Image

Vluchteling aan Zet software

Software blijft Paul boeien omdat software ondersteunt om vooruit te kunnen gaan. Daarom is Paul 1,5 jaar geleden gaan nadenken over hoe software kan ondersteunen in een soepel integratietraject. Daaruit is Samen ontstaan. Dit is een portaal dat gemeenten realtime inzicht geeft in de trajecten van hun statushouders. Het Plan Inburgering en Participatie (PIP) vormt de basis van Samen. De mobiele app geeft statushouders zicht op hun eigen voortgang en doelstellingen. Daardoor pakken zij de regie over hun eigen succesvolle integratie. Sterker nog, Samen activeert de intrinsieke motivatie van de statushouder om zijn eigen succes vorm te geven. Meer weten over hoe integratietrajecten met Samen soepeler verlopen?

Maak kennis met ons

Vrijblijvend kennismaken met Vluchteling aan Zet?
Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Volg ons voor inspirerende verhalen en foto’s ook op Linkedin en Facebook

Translate »