SAMEN: stimuleert integratie via webportaal en mobiele app

Duidelijkheid is cruciaal voor een succesvol integratietraject. Dat statushouders weten wat er van hen verwacht wordt en eenvoudig contact kunnen maken met hun begeleider. Zo beseffen ze dat ze zich welkom en gesteund voelen in hun nieuwe thuisland. Vanuit die visie heeft Vluchteling aan Zet het webportaal en mobiele app SAMEN ontwikkeld. 

SAMEN: stimuleert integratie via webportaal en mobiele app

Samen maken we van integratietrajecten een groot succes

Gemeenten en statushouders hebben via SAMEN altijd realtime inzage in het Plan Inburgering en Participatie (PIP). Behalve de begin- en einddatum is er zicht op de voortgang per onderdeel van het PIP.

SAMEN voor gemeenten

Gemeenten zijn de regievoerders in inburgeringstrajecten. Via een dashboard heeft u als begeleider realtime gedetailleerd inzicht in integratie van alle statushouders die in uw gemeente actief zijn.

SAMEN voor statushouders

In Samen vindt u alle informatie voor een succesvol integratie zoals adressen, agenda, contactpersonen en uw Plan Inburgering en Participatie (PIP). Via de chat houdt u contact met uw begeleider bij de gemeente.

SAMEN voor werkgevers

Via SAMEN heeft u inzicht in de contactgegevens van statushouders. Daarnaast is er zicht op het werkrooster als de statushouder daar toestemming voor heeft gegeven.

Deze partijen werken al met SAMEN

Download de SAMEN brochure

SAMEN is als losse applicatie af te nemen of in combinatie met de dienstverlening van Vluchteling aan Zet. Meer informatie over SAMEN vindt u in de brochure. Vul onderstaand formulier in en ontvang de brochure via e-mail. Wilt u een demo van SAMEN? Vul ook dan het formulier in en we nemen snel contact met u op.

Translate »